Otevření restaurace s vlastní udírnou na Smíchově.
Restaurace Meatcraft vás zve na otevření, které proběhne 22. února 2019 v 11 hodin. Těšit se můžete na pastrami, klobásy, žebra, křidýlka nebo třeba i lososa uzeného nastudeno. A to vše z vlastní udírny.
Kvalitní suroviny jsou základem restaurace a maso je základem konceptu Meatcraftu. Proto si na jeho výběru dali majitelé opravdu záležet. Maso berou z farmy Rudimov, která má nejlepší jehněčí v bio kvalitě.
Výtečná masitá jídla můžete zapít pivem Poutník 12° nebo Černou Barborou a případně i něčím ostřejším.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.