IV. Československý Husí Pochod aneb nejlepší husa v ...
Hotel Selský Dvůr
zpět na výpis akcíČeskoslovenský Husí Pochod je pokračováním oslav 100 let od založení republiky.
Vážení hosté, zavítejte k nám do Hotel Selský Dvůr - SIVEK HOTELS v pražské Hostivaři na již IV. ročník ČESKOSLOVENSKÉHO HUSÍHO POCHODU, který je pokračováním oslav 100 let od založení republiky.
Servírujeme husy, které pochází z farmy Rohozná s velkým výběhem. Husy jsou krmeny přirozeně a jsou to pěti kilové krasavice. Máme pro vás připravené domácí lokše, které jsme si nechali vyrobit na Slovensku a výbornou přírodní šťávu, žádný masox! Pochopitelně nesmí chybět ani domácí knedlíky a pokud vám dojdou, rádi přidáme!
Naši kuchaři si dali opět záležet a věří, že si pochutnáte na nejlepších husách v Praze!!! Rezervace na http://www.restaurace-selskydvur.cz/ nebo na tel. č. +420 271 751 940 či emailu em@hotelselskydvur.cz
Na co se tentokrát můžete těšit?:
Předkrm
Husí paté z foie gras s vínovým želé,
brusinkovou remuládou a domácím chlebem (SK)
245 Kč
Podomácku zauzené husí prso na dubových pilinách
s cibulovou marmeládou a staročeskými škvarkovými plackami (CZ)
188 Kč
Polévka
Krémový husí kaldoun s kořenovou zeleninou,
nudlemi a játrovými knedlíčky (CZ)
105 Kč
Hlavní chod
Královské husí stehno, macerované švestky v červeném víně, červené kysané zelí se škvarky,
bramborové špalíčky maštěné husím sádlem (CZ)
390 Kč
Pečená rohozenská husa,
bílé a červené zelí, variace domácích knedlíků (SK)
2290 Kč – celá / 1190 Kč – půlka
(celá husa až pro 5 osob / nebo půl husy až pro 3 osoby)
Porce lokšů k huse 3 ks 98 Kč
Dezert
Lokše s vanilkovým krémem a oříšky (SK)
nebo
Lokše se švestkovým rozvarem se slivovicí a makovou zmrzlinou (CZ)
115 Kč
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.