Letos už podruhé bude patřit ve dnech 29. října až 1. listopadu pěší zóna na Andělu předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci!
Chystáme pro vás totiž v pořadí již 8. velkou veřejnou sbírku s názvem Polívková smršť, jejíž výtěžek pomáhá lidem po mrtvici, úrazech a nádorových onemocněních hlavy v návratu zpět k aktivnímu životu.
Polévkové menu 5. – 8. listopadu
Pondělí 5. listopadu
10:00 - 18:00 Restaurant Amaryla – Dýňová polévka s pomerančem, zázvorem a dýňovými semínky
10:00 - 14:00 Restaurace Lokal Blok – Polévka z pečeného česneku a dýně
14:00 - 18:00 Panorama hotel Prague – Borscht
Úterý 6. listopadu
10:00 - 18:00 Ristorante Il Giardino Toscano – Toskánská zeleninová polévka Ribollita
10:00 - 14:00 Sezio restaurant – Tomatová polévka z pečených rajčat s bazalkou
Středa 7. listopadu
10:00 - 18:00 Radisson Blu Alcron hotel Prague – Mrkvový krém
Čtvrtek 8. listopadu
10:00 - 18:00 Restaurace Umami sushi – Thajská Tom Yum polévka s kuřecím masem a skleněnými nudlemi
10:00 - 14:00 Restaurace Etnosvět – Karotkový krém s koriandrem
14:00 - 18:00 Sezio restaurant – Bramboračka
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.