Jedenáctá Angelato sezóna začíná v sobotu 3. března 2018.
Angelato se narodilo v roce 2007 z jednoduchého nápadu nabídnout kvalitní zmrzlinu. Tehdy jsme netušili, jestli náš projekt bude úspěšný, ale měli vizi, optimismus a nadšení, které nás tlačilo pořád dopředu. Nikdo z nás neměl profesionální kulinární zkušenosti, byl to spontánní nápad a výzva – zároveň to bylo a stále je vzrušující a inspirativní. Dnes žijeme svůj sen. Nevzdáváme se a běžíme za svým cílem dál. Angelato nás baví. Na něj jsme hrdí.
A s námi to celé začíná.
Zlatko Kebakoski, inženýr ekonomie je hlava projektu a vizionář.
Biljana Kebakoska skočila ze světa novinařiny a studia světové literatury do světa kulinářského umění. Stojí za kreativními a netradičními nápady chutí zmrzlin a na starosti má i marketing a komunikační strategii.
Bojan Dimitrijević si ze studia na dopravní fakultě v Bělehrade „odskočil“ rovnou do světa distribuce, velkoobchodu a logistiky Angelata.
Proč
Děláme prací která nás nesmírně baví a naplňuje, má význam a smysl. Z toho máme dobrý pocit, stále se něco nového učíme, rosteme a rozvíjíme se. Věříme v jiný způsob myšlení.
Jsme hraví, kreativní a baví nás život takový, jaký si ho sami osladíme. Naším cílem je ukázat, jak doopravdy chutná zmrzlina.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.