Archetyp, z. s. vás zve tuto sobotu - 10. února na masopustní zabijačku na Náplavce.
Budou se podávat speciality z vepřového masa z Mikrofarmy, které doprovodí výběr nápojů z farmářského tržiště.
A co můžete ochutnat? černou zabijačkovou polévku s kváskovým chlebem, škvarkovou pomazánku, tlačenku s octem, cibulí a kváskovým chlebem nebo jelítka a jitrnice.
Specialitou bude také hot dog s ručně dělanou vepřovou klobáskou, slaninovým chipsem, kysaným zelím a hrubozrnnou hořčicí a vepřový burger s cibulovým zelím a hrubozrnnou hořčicí v máslové bulce.
K těmto masopustním dobrotám si můžete s chutí dát nefiltrovaný 12° ležák a IPU 15° z malého žižkovského létajícího pivovaru ISAO. I Rodinný pivovar U Vacků bude dobře zásobený světlou 10° a 12°, polotmavou 12° a 14° speciálem z belgického a českého sladu.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.