28.11. se úderem půl dvanácté bistro promění v malý kousek Francie.
Delikatesy ze všech možných koutů této krásné země budete mít pěkně pohromadě a bude jen a jen na vás, zda si poručíte šneky po Burgundsku, provensálskou bouillabaissu, žabí stehýnka, tradičního kohouta na víně a oběd nebo večeři zakončíte skvělým koláčem Stéphanie Tatinové anebo legendárním crème brûlée. My budeme připravení.
PS: fousáč bude pouštět Charlese Aznavoura, takže si své místo rezervujte včas! Začínáme v 11.30 a jídla bude dost až do zavíračky:-).
Menu bude spárované s víny a budete moci libovolně vybírat z předkrmů, hlavních chodů a dezertů.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.