Letos už podruhé bude patřit ve dnech pěší zóna na Andělu předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci!
Již pošesté bude pěší zóna na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci!
Přijďte se podívat 2. – 5. října 2017 a kupte si polévku, na které si nejen pochutnáte, ale uděláte něco pro sebe a své zdraví. Zároveň přispějete lidem po cévních a mozkových příhodách na rehabilitaci v centru ERGO Aktiv, kteří si ji nemohou spolufinancovat sami.
Pondělí 2. října
Roman Paulus z Radisson Blu Alcron – Petrželový krém s kokosovým mlékem
Sezio Restaurant - Tomatová polévka z pečených rajčat s bazalkou
Úterý 3. října
Patrik Šándor z Umami Sushi – orientální polévka
Lokal Blok – Špenátový krém
Sezio Restaurant – Čočková polévka
Středa 4. října
Jan Wiesner z hotelu Marriott – Kukuřičný chowder s kokosem a koriandrovým olejem
Lokal blok – Minestrone polévka
Čtvrtek 5. října
Jan Hatchbach z Panorama hotel Prague - Bramboračka
Ondřej Panoš z Etnosvět restaurace – Dýňový krém se zázvorem
Sezio Restaurant - Cibulačka
Z Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. Smršť dokonce získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015. Jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, na stánku si kupte krásnou dřevěnou lžíci nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777.
Pokud budete mít štěstí, můžete se u stánku setkat s milovnicí polévek a zdravého životního stylu, herečkou Míšou Maurerovou.
Záštitu nad Polívkovou smrští převzala Městská část Praha 5 v čele se starostou Ing. Pavlem Richterem.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.