Vaření pod širým nebem - Letní suroviny
Kurzy zdravého vaření s WOKurkou
zpět na výpis akcíNaučte se připravovat lahodné a vynikající chody ze sezónních surovin jako opravdoví profesionálové. Navíc zdravě, chutně a vyváženě.
Chcete se naučit, jak se připravují lahodné pokrmy ze sezónních surovin?
Navštivte naše jedinečné kurzy vaření určené pro všechny věkové kategorie. Nedělní kurz probíhá v restauraci Port 62, ve Freestyle parku v Modřanech od 15 do 19 hodin. Vaříme na lodi na Vltavě pod širým nebem.
Můžete se těšit na 4 chodové menu z letních sezónních surovin.
Mrkvová polévka s pomerančovým freshem
Lilek chimichurri, petrželkový olej
Steak z candáta s hráškovým pyré a lístky mladé řepy
Jahodové smoothie s čerstvým vanilkovým luskem, borůvky
Rezervace kurzů na https://www.wokurka.cz/
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.