Pivo, jak ho znáte, a smažák, jak ho neznáte!
Tohle není fata morgána. Fakt se vám to nezdá. Vůbec poprvé vezmeme to nejznámější z Lokálů a na dva dny to přesuneme na zahrádku VNITROBLOCKu.
Za výčep se postaví například mistr světa v čepování piva Lukáš Svoboda a sládek Adam Matuška – a načepují vám pečlivě ošetřený plzeňský ležák nebo El Dorado od Pivovar Matuška.
Světovou premiéru tady bude mít smažák z Lokálu v housce – legenda dělaná na přepuštěném másle lebedící si v čerstvém pečivu.
A taky se něco naučíte:
Pátek
17:30 – 18:00 Škola čepování s Lukášem – mistr světa v čepování piva vás naučí, jak vytřelit z tanku pivo jako křen
18:00 – 18:30 Degustace piva s Adamem Matuškou
Sobota
16:30 – 17:00 Škola čepování s Lukášem
17:00 – 17:30 Degustace s Adamem
DJs included.
Nášup je nový koncept akcí, věnovaných jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat. Naše hosty spojuje chuť po zážitcích a jejich sdílení
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.