Přijďte prozkoumat rozličné chutě proslulých polských medovin. Dozvíte se, co je półtorak, dwójniak, trójniak...
Máte rádi kvalitní medovinu?
Nevíte, co je półtorak, dwójniak, trójniak nebo czwórniak? Jak asi chutná medovina, která zrála skoro 10 let? Přijde ochutnat!
Tradice současné polské medoviny sahá mnohem dále než té české a slovenské, jejíž výroba se obnovovala až v 90. letech 20. století.
Přichystali jsme pro vás jedinečný týden, kdy budete moct ochutnat až 20 druhů polských medovin od předních polských výrobců Apis či Pasieka Jaros a dalších.
Úvodní degustace a oficiální zahájení akce: středa 8.2. od 17-19h
Otevřeno: čtvrtek-sobota 14-19h
Vstupné s ochutnávkou: 150 Kč / při rezervaci předem přes web: 90 Kč
V ceně ochutnávka 4 různých druhů polských medovin a 7 druhových medů se základním výkladem.
Platí do vypití zásob. Přijďte včas!
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.