Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
června

Vinice Na Kampě

Vinice na Kampě

zpět na výpis akcí
 

Vynikající moravská a česká vína, to nejlepší z kvalitně připravené české a mezinárodní kuchyně a mnohem víc.

Začátek:02. 06. 16
Konec:05. 06. 16
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 21:30
Kategorie: gastro|festivaly

Od čtvrtku 2. června do neděle 5. června jsme pro Vás připravili vynikající moravská a česká vína, to nejlepší z kvalitně připravené české a mezinárodní kuchyně, živou hudbu rozmanitých stylů a to vše v neopakovatelné atmosféře sluncem zalité Kampy.

U více než 20 – ti stánků máte možnost ochutnat moravská a česká vína, pohovořit zde s vinaři nebo jejich prodejci a to nejenom z vinařství Kolby, Třebívlice, Gotberg, Moravíno, Veverka z Čejkovic, Salabka, Krásná Hora, Víno Hruška, Volařík atd.

K dobrému vínu patří i dobré jídlo, můžete se proto těšit na speciality české kuchyně od restaurací jako U Emmy Destinové, nebo třeba na něco dobrého k zakousnutí (Klobáskárna, Fransýr nebo Atelier Red and Wine a jejich pověstné chlebíčky).

K létu také patří grilování nad vším se tedy bude vznášet vůně z grilu od Marcela.

A protože sladká tečka na závěr musí být, přímo na trhu budeme nabízet domácí zmrzlinu od Amato nebo cukrovinky od Votre plaisir.

V neposlední řadě, k dobrému jídlu a pití patří i dobrá hudba. Je tedy připraven bohatý hudební program. Vystoupí například Malá Kapela (folklor), Priester Sister, Bára Zemková a další.

Otevřeno bude denně od 10:00 – 21:30h

Chceme tento neopakovatelný zážitek zpřístupnit všem, proto je na celý program vstup zdarma.

Vinice na Kampě
Tel:
Kampa
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: