Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
června

Vývařovna Slaví 5 Let

Cargo Gallery

zpět na výpis akcí
 

Život je raut, na který mě nikdo neozval, ale já jsem stejně přišla.

Datum:07. 06. 16
Čas:17:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

VÝVAŘOVNA slaví pět let a výjimečně nepotřebujeme více Dallasu, nýbrž něčeho, co má smysl. Smysl má chodit ven každý den a proto slavíme v úterý a s námi tam bude spousty smysluplných hostů.

T O M B O L A ----> VÝTĚŽEK PŮJDE KUCHAŘKÁM Z Jako doma

JÍDLO:
ZACHRAŇ JÍDLO
Organizace, která učí neplýtvat jídlem a hledá chuť v křivé zelenině. U jejich stánku si můžete vyrobit pesto z mrkvové naťě a na místě ho sníst lžičkou nebo si ho odnést domů 

JAKO DOMA
Organizace, která pomáhá ženám z ulice dostat se zpět do života. Kuchařky vám nabídnou veganské chuťovky

SAUSAGE PARTY
Sausage Party se k nám připojila už loni a nadšeně jsme je pozvaly i letos. Štěpán je náš dlouholetý kamarád a kromě toho, že zachraňuje Danielu od sebevraždy již deset let, tak několikrát stěhoval Hannah, pomáhal grilovat Janě a je to náš dvorní fotograf a prostě nejlepší kamarád. Tentokrát se vytasí s Currywurstem, naším berlínským hitem!

KATEŘINA
Kateřina nakládá hermelíny a je s tím velmi úspěšná. Vyhrála například Velkou sýrovou nakládačku. Její uleželý plísnáky si můžete vychutnat v žižkovským baru Tunel, který vede se svým klukem. Znalci zakouřených barů s dobrým pivem tento podnik dobře znají. Letos se k nám přidá, aby splnila Pakočce sen a rozšířila naše sentimentální meníčko.

MÓDA CO MÁ SMYSL:
HANA FRISONSOVA

Módní návrhářka Hana Frišonsová připluje na Cargo se svými ručně háčkovanými psaníčky a obaly na laptopy z recyklovaného úpletu a taky budete mít možnost jedinečného sample saleu starších kousků z Haniných předchozích kolekcí.

KRAS
Kras to je báječná Helena Krásová. Kras jsou ručně šité batohy, batůžky a tašky. Limitované edice, vyráběné s láskou v České republice.

RECYCLE WITH LOVE
Martina je naše láska z Veverkovy. Známe se už rok, ale bohužel jsme se k pořádné spolupráci dostaly až letos a to rovnou ve velkém. nejen, že milujeme její projekty, ale rovnou jsme se do jednoho s ní pustily a vymyslely jsme společný projekt se starými zástěrami. Sice se někdy neshodneme v přístupu k jídlu, ale to neznamená, že se hned pobodáme pletacími jehlicemi.

+++ BJŮTY KOUTEK 
BÁRA ZELNÍČKOVÁ a její tetovačka. Podepsala se na celé Vývařovně, takže nemůže chybět! 
KADEŘNÍK TBA 

KNÍŽKY:
PAGE5
Letenská parta. Ta opravdická! Knížky, plakáty, časopisy, který jinde nekoupíte.

HUDBA:
HOLY
HOLY / Producent, režisér, moderátor Holy je redakční miláček. Jeho autorská tvorba v sobě snoubí současnou elektroniku, J-pop a nebrání se ani retro vyznáním (jeho verze "Jedu kros" od Hleny Vondráčkové je nezapomenutlná). My už se jeho živáku nemůžeme dočkat.

AID KID
KEWU
64
 

Cargo Gallery
Tel:
Nábřeží Edvarda Beneše
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: