Akce spojující gastronomický zážitek s veřejnou sbírkou
Polívková smršť kombinuje výtečné polévky s návratem chuti do života. Výtěžek sbírky totiž putuje obecně prospěšné společnosti ERGO Aktiv, která poskytuje účinnou rehabilitaci hlavně mladým lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy.
Usmějte se a přijďte se sami přesvědčit, jak chutná výborná polévka od předních českých kuchařů, která zároveň pomáhá. Na místě doslova odhoďte stres, předejdete tak mrtvici.
Kde? Pěší zóna Anděl 10:00 – 19:00 nebo do vyprodání zásob
Pondělí 8. 2. šéfkuchař Patrik Šándor, Umami Sushi (thajská Tom Yum)
Úterý 9. 2. zástupce šéfkuchaře Zbyněk Ženíšek, TOP hotel Praha (zelňačka)
Středa 10. 2. šéfkuchař Miloš Rozkošný, Hotel Panorama (bramboračka)
Čtvrtek 11. 2. šéfkuchař Roman Paulus, Radisson Blu Alcron (topinamburový krém)
Pátek 12. 2. šéfkuchař Jan Wiesner, Hotel Marriott (mrkvová s koriandrem)
Na správnou nutriční hodnotu a složení jednotlivých polévek bude dohlížet dietoložka Kateřina Cajthamlová, tváří Smrště se staly Linda Rybová a Kateřina Winterová.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.