Nesmutněte, že je léto pryč a přivítejte skvělé podzimní suroviny s otevřenou náručí! Dyně, hrušky, zvěřina, kaštany,.. To všechno vás čeká na našem novém podzimním kurzu, kde vás Michal Škubal naučí, jak si s těmito výjimečnými ingrediencemi poradit levou zadní.
Krém z pečených dýní s restovanými hříbky Hřbet z divočáka s kaštanovým pyré a šalotkovou omáčkou Hruškový koláč s vanilkovou omáčkou
Krém z pečených dýní s restovanými hříbky
Hřbet z divočáka s kaštanovým pyré a šalotkovou omáčkou
Hruškový koláč s vanilkovou omáčkou
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.