Naši kuchaři si letos připravili svěží variaci na tradiční velikonoční pokrmy.
Česká kuchyně přímo hýří specialitami, které se připravují pouze na Velikonoce. Využívá k tomu mladé maso, první zelené bylinky a další jarní suroviny.
Sklenka Pálffy sekt Brut (méthode champegnois traditionelle)
Uzená kachní prsa se salátem z klíčků a červené řepy
Bylinkový krém s pošírovaným křepelčím vejcem a citronovým olejem
Jehněcí koleno podávané s pečeným česnekem, smetanovým bramborem a špenátovou omáčkou
Smažené meruňka na žloutkovém krému, mátové želé, čokoládová omáčka
Káva nebo výběr z exklusivních čajů
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.