Naši kuchaři si letos připravili svěží variaci na tradiční velikonoční pokrmy.
Česká kuchyně přímo hýří specialitami, které se připravují pouze na Velikonoce. Využívá k tomu mladé maso, první zelené bylinky a další jarní suroviny.
Sklenka Pálffy sekt Brut (méthode champegnois traditionelle)
Uzená kachní prsa se salátem z klíčků a červené řepy
Bylinkový krém s pošírovaným křepelčím vejcem a citronovým olejem
Jehněcí koleno podávané s pečeným česnekem, smetanovým bramborem a špenátovou omáčkou
Smažené meruňka na žloutkovém krému, mátové želé, čokoládová omáčka
Káva nebo výběr z exklusivních čajů
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.