Nejlepší šéfkuchaři v Praze, v jeden čas, na jednom místě.
Kromě oblíbeného chef’s table, tedy pětichodového menu od pěti různých šéfkuchařů, se můžete těšit na souboj vinařství Česko versus Slovensko, cestu po Asii, finger food s výhledem, BBQ, ochutnávky vína a mnohem více. Oproti zimnímu festivalu přinášíme zásadní změnu: jednotlivé akce se budou konat na více místech, zapojeny budou především venkovní prostory, ať už jsou to zahrady nebo terasy.
Více informací zde.
NA KOHO SE MŮŽETE TĚŠIT?
Patrik Bečvář (InterContinental), Jakub Černý (Radisson Blu Alcron), Radek David (La Veranda, Babiččina zahrada), Roman Dolejš (La Gare), Titus Eliáš (Na konci, Na kopci), Marek Fichtner (Le Grill, Kempinski), Petr Hajný (Krajinská 27), Patrik Havlíček (AvantGarde), Miroslav Kalina (Gourmet Restaurant Kalina), Karolína Kocincová (Le Grill, Kempinski), Jan Kracík (Pot-au-feu), Jiří Král (Aureole), Tomáš Levý (Cafe Fara), Ari Munandar (Zinc, Hilton Prague Old Town), Enrico Neie (La Terrassa), Marek Raditsch (Kampa Group), Martin Slezák (Na Štěpáně), Marek Šáda (Mlýnec) Jiří Štift (Essensia, Mandarin Oriental) a Lukáš Želechovský (Buddha Bar). Kompletní seznam účastníků s jejich profi ly najdete na www.cheftimefest.cz.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.