Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
listopadu

FMX Gladiator Games

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

14. ročník jedné z nejlepších světových FMX akcí  

Datum:29. 11. 14
Cena:od 890 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: sport|adrenalin sporty, ostatní

Organizátoři připravují zcela nové věci, triky, které nebudete chápat a spojení motorek, aut a sněžných skútrů, jaké tady ještě nebylo.

"Celá historie FMX GG je provázena těmi nejlepšími jezdci planety, je to tedy standard. My jsme reálně a prokazatelně inspirovali nejednu světovou show. Víme, že k Praze se vždycky všichni obrací, co tady vymyslíme nového. Chceme se znovu posunout dál, jednu z rolí převezme i Robbie Maddison," slibují organizátoři.

"Loni jsme vytvořili fantastickou scénu díky stage designu Martina Hrušky, který patří ke špičce ve svém oboru. Dělal například i stage design pro letošní turné kapely Lucie. Ale jeho a naše nápady opět posuneme tak, že divák nebude mít šanci, aby se mu show nedostala pod kůži. Dokonce jsme kvůli scéně "okleštili" počet vstupenek v prodeji. Uděláme show století, o tom není pochyb." Letos se do akce zapojí i 2 výherci přímo v aréně. Vyzkoušejí si, jaký je to pocit proletět se v osobním autě 8 metrů nad zemí.

 

 

 


 

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: