Přijďte se naučit připravit sérii výborných receptů k přípravě tuňáka.
Společně s šéfkuchařem Honzou Hajným se během kurzu, zakončeného povečeřením vašich výtvorů, snadno naučíte připravovat vybrané pokrmy z výtečného a zdravého tuňáka.
Menu:
-
Tartare z tuňáka a toustík z bagetky
-
Carpaccio z tuňáka
-
Pomazánka typu vitello tonatto
-
Tuňákové špalíčky s pikantní směsí koření
-
Steak z tuňáka s bylinkovými brambůrkami a krevetový krém
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.