Každý chod našeho jarního menu je pečlivě sestaven tak, aby v sobě snoubil tradiční chutě s inovativními prvky, které vás překvapí.
V březnu, kdy se příroda probouzí k životu a přináší nové barvy a vůně, jsme pro vás připravili menu, které odráží tuto jemnou harmonii mezi zimou a jarem. Každý chod je pečlivě sestaven tak, aby v sobě snoubil tradiční chutě s inovativními prvky, které vás překvapí.
Toto menu je oslavou březnové pohody, kdy se spojují svěží ingredience a jemné detaily, které vykouzlí na Vašich talířích pravou harmonii. Přejeme Vám nezapomenutelný gastronomický zážitek, plný svěžesti a nových chutí!
Dobrou chuť vám přeje šéfkuchař Denis Wágner
Předkrm
Bresaola s fermentovanou ředkvičkou, olivami a fetou marinovanou v bylinkách a červené řepě s levandulovým medem
Hlavní chod
Pošírovaný losos à la Cornelius s kaviárovou omáčkou a květákovým pyré
Dezert
Profiterolky s borůvkovým mousse, karambolou a prachem z jedlých květů
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.