Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Tip

Pojďte si hrát na kouzelnickou školu a v roli kouzelnických učňů čarujte společně s Pavlem Kožíškem. Představení pro děti.

Datum:28. 09. 24
Cena:249 Kč
Čas:14:00 - 15:00
Kategorie: pro děti|Divadlo, Zábava

Pojďte si hrát na kouzelnickou školu a v roli kouzelnických učňů čarujte společně s Pavlem Kožíškem. Každý kouzelnický učeň na jevišti dostane pravé kouzelnické vysvědčení a všechny děti v sále budou zapojeny do většiny kouzel a soutěží. Po představení je pro děti připravena autogramiáda (podpisové fotografie zdarma) a fotografování s Pavlem Kožíškem.

 

Účinkuje: Pavel Kožíšek, Hana Mašlíková / Martina Dvořáková / Martina Poulíčková.
Vstupné: 249 Kč.
Určeno divákům od 3 do 10 let, délka představení: cca 1 hodina, představení je bez přestávky.

Každý kouzelnický učeň na jevišti dostane pravé kouzelnické vysvědčení a všechny děti v sále budou zapojeny do většiny kouzel a soutěží. Účinkuje: Pavel Kožíšek, Hana Mašlíková

 

V divadle si mimo jiné můžete prohlédnout výstavku starých kouzelnických rekvizit, dobových plakátů a hrnečky s podpisy slavných osobností. A pokud si sáhnete na kouzelnickou hůlku v salónku Harryho Houdiniho, tak se vám prý splní vaše tajné přání! V přízemí divadla je otevřený Zrcadlový labyrint, které má nejen u dětí velký úspěch. Těšit se můžete na velké unikátní zrcadlové bludiště, síň smíchu s vtipnými zrcadly, antigravitační místnost, levitující stolek, jedinečné optické klamy a iluze. Zrcadlový labyrint můžete navštívit před nebo po představení.

Divadlo kouzel Pavla...
Tel: 731 176 659
Mírové náměstí 44
Líbeznice u Prahy, 250 65
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: