Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
září

Liškové menu v Dark Kitchen

Dark Kitchen bistro

zpět na výpis akcí

Přijďte si užít speciální sezónní liškové menu do bistra Dark Kitchen na Vinohrady.

Začátek:10. 09. 24
Konec:01. 10. 24
Čas:07:30 - 23:00
Kategorie: gastro|restaurace

Až do 1. října na vás čeká kromě stálého à la carte menu také speciální sezónní nabídka s liškami, a to jak na snídani, tak i na oběd a večeři. 

Ochutnejte například Vejce Benedikt s bazalkovou espumou a liškami, delikátní Tatarák z dančího hřbetu s liškami nebo vyvážené Ravioly s ricottou a liškami. Přijďte zažít jedinečné podzimní kombinace, které potěší vaše chuťové buňky v příjemné atmosféře vinohradského bistra. 

DARK KITCHEN BISTRO
Dark Kitchen se zaměřuje na mezinárodní kuchyni, oblíbená jídla s důrazem na sezónní suroviny, pestrost a nutriční vyváženost. Milovníky vína láká na kurátorský výběr více jak 60 druhů vína i šampaňského. Bistro zároveň funguje jako showroom stejnojmenné cateringové společnosti. Dark Kitchen bistro najdete na Vinohradech na adrese Řipská 1054/12. Na skvělý brunch, vydatný oběd nebo moderně pojatou večeři se sklenkou vína si sem můžete zajít ve všední dny od 7:30 do 23:00 a o víkendech od 9:00 do 23:00. (S výjimkou pondělí, kdy se večeře nepodávají.) 

Dark Kitchen bistro
Tel: 722 448 388
Řipská 1054/12
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: