Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
října

Be2Can 2024

Be2Can

zpět na výpis akcí
 

11. ročník přehlídky Be2Can, která nabízí rozmanitou paletu titulů uvedených na třech nejprestižnějších festivalech – Cannes, Benátky a Berlinale.

Začátek:02. 10. 24
Konec:09. 10. 24
Čas:12:00 - 18:00
Kategorie: kultura|kina

Letos nabídneme 12 filmů, mezi nimiž se můžete těšit na příklad na návrat krvavé a kontroverzní klasiky, megalomanský projekt amerického matadora, křehce vyprávěný animovaný film či surový ponor do mikrosvěta kuchyně v New Yorku. Tradičně se můžete těšit na rozmanitý doprovodný program v podobě odborných úvodů a diskusí.

Pražské centrum přehlídky je v Edison Filmhub, Be2Can však pohostí i Kino Atlas, Kino Dlabačov, Kino Kavalírka, Kino MAT, Kino 35, Komorní kino Evald, Lucerna, Modřanský biograf a Cinema City Slovanský dům.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: