Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
září

Veleslavínské setkání: den plný zážitků pro celou ro...

Veleslavínský zámek

zpět na výpis akcí
 

Srdečně vás zveme na nezapomenutelný Rodinný den na Zámku Veleslavín, který je po dlouhé době opět zpřístupněn široké veřejnosti.

Datum:14. 09. 24
Čas:10:00 - 10:00
Kategorie: poznání|památky

Přijďte objevit tento unikátní areál a užít si den plný skvělých zážitků pro všechny věkové skupiny! Pomozte nám zajistit budoucnost zámku!

Co vás čeká?

Komentované prohlídky: Objevte krásy zámku a prozkoumejte i dosud nepřístupné části parku. Naši průvodci vás seznámí s fascinující historií a tajemstvími tohoto nádherného místa.

Workshopy: Zapojte se do našich výtvarných a přírodovědných workshopů, kde si vyzkoušíte nové dovednosti a vytvoříte si něco jedinečného. Vaše díla budou následně vystavena na zámku, kde společně vytvoříme unikátní výstavu.

Běh kolem zámecké zdi: Přidejte se k nám na běh kolem zámecké zdi. Ať už běžíte pro radost, nebo pro vítězství, zaručeně si to užijete!
https://sedmicka-okolo-zamku.jimdosite.com/

Piknik: Přineste si deku a užijte si piknik v kouzelném prostředí zámeckého parku.

Swap: Vyměňte si nepotřebné věci s ostatními a objevte nové poklady! Ideální příležitost pro udržitelnou výměnu.

Hudba: DJ FromenX

Neváhejte a přiveďte své blízké! Tato akce je ideální příležitostí, jak strávit čas s rodinou a sousedy, poznat nové lidi a zažít něco jedinečného.
Těšíme se na Vás 

Veleslavínský zámek
Tel:
Veleslavínská 30/1
Praha 6, 16200
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: