Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
září

Rodinné představení: OZI - Hlas pralesa

Kino 35

zpět na výpis akcí
 

Ozi, zvídavá a odvážná orangutanka, žije hluboko v deštném pralese s mámou Seemou a tátou JoJoem.

Datum:07. 09. 24
Cena:130 Kč
Čas:16:00 - 17:40
Kategorie: kultura|kina, pro děti| Zábava

Život v jejich idylickém hnízdě na vrcholku stromu je blažený, dokud jedné osudné noci lesní požár nezpustoší životy všech. Ozi je náhle oddělena od svých rodičů, naštěstí ji zachrání Kirani s Robertem z místního útulku pro osiřelé orangutany. Ozi je vyděšená a zmatená, ale postupně se díky laskavosti a trpělivosti své adoptivní rodiny naučí komunikovat pomocí znakové řeči. Ozi začne na internetu zveřejňovat zábavné návody na život a záhy se stane virální senzací s příznivci po celém světě. Když náhodou zjistí, že její rodiče jsou možná stále naživu, vydá se do deštného pralesa, kterému říkala domov, a snaží se je najít. Jenže bujná a živá krajina z jejích vzpomínek se zoufale liší od toho, co se před ní rozprostírá nyní. Odlesňováním je prales zničený, kam až oko dohlédne, a Ozi je zdrcená. Rozhodne se, že jejím novým posláním bude, vedle hledání rodičů, také dát všem vědět, co se děje. A přesně ví, jak to udělat – pomocí svých online příznivců a nových přátel.

Kino 35
Tel: 221401035
Štěpánská 644/35
Praha 1, 111 21
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: