Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

Svět, který podněcuje touhu a iluzi, svět, ve kterém je možné snad úplně vše... takový zážitek čeká na návštěvníky výstavy Komponenty intimity.

Začátek:03. 09. 24
Konec:30. 09. 24
Cena:200 Kč
Čas:16:00 - 20:00
Kategorie: kultura|galerie
1 000 Kč denně na vše, co vás baví

Svět, který podněcuje touhu a iluzi, svět, ve kterém je možné snadúplně vše... takový zážitek čeká na návštěvníky retrospektivní výstavy Komponenty intimity známého českého fotografa Vlastimila Kuly, která proběhne od 3. do 30. zářív pražské galerii Prádelna v areálu Fakultní nemocnice Karlovo náměstí. Pod kurátorskou taktovkou Filipa Kazdy výstava představí nejen velkoformátové snímky z více než půlstoletí tvorby tohoto vedle Jana Saudka jediného ze dvou českých fotografů, kterým významné nakladatelství Taschen vydalo samostatnou monografii.

Syrový prostor Prádelny navíc obsadí také řada důmyslných steampunkových výtvarných objektů, které fotograf pro vznik svých především erotických snímků využívá v ateliéru v příhraniční obci Podílná na Chebsku-například metač listí, vodopád, parter ulice s výlohovou mříží hokynářského krámu, kachlíkovou lázeňskou vanu a další.

Vlastimil Kula: Komponenty intimity
3.-30. září 2024
Prádelna v areálu FN Karlovo náměstí
Faustův dům, Karlovo náměstí 40, 128 00 Praha 2
Otevřeno:
úterý-pátek, 16-20 hod
sobota-neděle, 14-20 hod

Všeobecná fakultní n...
Tel:
Karlovo nám., areál Prádelna
Praha 2, 128 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: