Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
srpna

Pride Park 2024

Prague Pride

zpět na výpis akcí
 

Místo, kde čekají úžasně chladné drinky, blahodárný stín, duhový shopping a skvělé hudební rytmy. To je Pride Park.

Datum:10. 08. 24
Cena:od 100 Kč
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní, hudba zábava| zábava - ostatní, gastro| občerstvení,
1 000 Kč denně na vše, co vás baví

Co by byl Prague Pride bez soboty na Letné! Oáza, která jako fata morgána vystoupí z mlh potu a slz, když v pestrobarevném kostýmu z posledních sil vystoupáš po vražedném schodišti od Čechova mostu. Místo, kde čekají úžasně chladné drinky, blahodárný stín, duhový shopping a skvělé hudební rytmy. To je Pride Park.

Sobotní odpoledne na Letné můžeš strávit mnoha způsoby: zničit se tancem u některé z hudebních stagí, příjemně lenošit s přáteli na dece, přecpat se zmrzlinou, poslechnout si queer poezii nebo popíjet prosecco ve VIP zóně. Pokud přijdeš s dětmi, uděláme vám radost poutí s kolotoči a cukrovou vatou.

I letos bude součástí Prague Pride queer program v Letenských sadech. Pride Park bude mít několik hudebních stagí s různorodým hudebním programem. Kromě programu na pódiích jsou součástí Pride Parku prodejní i informační stánky, spousta jídla a pití. Nechybí pivo, nealko ani bary s drinky a tvrdým alkoholem.

Každý z festivalového návstěvnictva může ovlivnit, jak bude Prague Pride vypadat. Aby byl festival barevnější, větší, bohatší, zábavnější a udržitelnější, je možné podpořit jeho růst zakoupením doporučeného vstupného do Pride Parku.

Vstupné je doporučené, aby Pride Park zůstal dál přístupný všem bez ohledu na jejich finanční situaci. Festival nebude obehnaný plotem. I základní kategorie vstupenky přispívá nejen k růstu festivalu, ale taky k myšlence, že Prague Pride je tvořený společně. Organizátorstvo věří v sounáležitost a vzájemnou podporu navštevnictva.

Prague Pride
Tel: 775792485
Letenské sady
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: