Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
srpna

Výtvarný workshop - Vlajky na voru

Holešovická tržnice

zpět na výpis akcí
 

Vlajky na voru s Hanou Kuklíkovou.  Workshop.

Datum:03. 08. 24
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 14:00
Kategorie: pro děti|Kreativita

REGISTRACE NA WORKSHOP:
https://forms.gle/LWJmYDPQdQH2wjx5A

Kdy: sobota 3. 8., 10–14 h (doba konce workshopu je přibližná)
Kde: sraz u Karlínského voru (mezi Halou 22 a obchodem Norma), workshop bude probíhat venku, ale v případě špatného počasí bude přesunut do Haly 17
Účast na workshopu je zdarma a přístupná rodinám s dětmi.

Po dobu jednoho roku Galerie hlavního města Prahy osadila Holešovickou tržnici site-specific instalací Karlínský vor od Adama Kovalčíka – sedmimetrový interaktivní objekt imitující houpání vodní hladiny symbolicky propojuje karlínskou a holešovickou stranu řeky. Během prvního srpnového víkendu zde spolu s malířkou Hanou Kuklíkovou, čerstvou absolventkou Malby 1 na AVU, pořádají umělecký workshop tvorby vlajek, kterého se bude moci zúčastnit 15–20 zájemců. Workshop představuje doprovodný program k umělecké intervenci Karlínský vor, který bude sloužit jako ústřední bod a inspirace pro workshop.

Anotace vedoucí workshopu Hany Kuklíkové:
Vlajky neslouží pouze k identifikaci plavidla, ale jsou i možností, jak sdělovat informace. V sobotu 3. srpna tak bude jedinečná příležitost vyrobit si vlastní vlajku a vyslat vzkaz do Karlína pomocí vlajkové abecedy. Na závěr workshopu bude možnost vlajky vystavit a vyvěsit na stěžni Karlínského voru. V průběhu programu budou k dispozici i akvarelové papíry a barvy pro náčrt vlajek, ale i jen tak pro vyzkoušení si této výtvarné techniky. Své výtvory si samozřejmě účastníci mohou vzít sebou domů.

Holešovická tržnice
Tel: 220 800 592
Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7, 170 04
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: