Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
srpna

Večer s vědou v Džungli BKAO

Džungle BKAO

zpět na výpis akcí
 

Připojte se k nám na nezapomenutelný večer plný vědy a zábavy! 

Datum:09. 08. 24
Cena:od 150 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: poznání|ostatní
1 000 Kč denně na vše, co vás baví

Startujeme v 19:00 již tradiční moderovanou debatou Zeptej se vědce! I tentokrát bude Lenka Vrtišková Nejezchlebová pokládat vaše dotazy šestici vědců z různých oborů.

Jací superhrdinové žijí ve zvířecí říši? Proč jablka na vzduchu hnědnou a olej žlukne? Mohou se naše buňky vyrovnat s radiací? Jakým pohybem nejvíc zlepšíme své kognitivní schopnosti? Můžeme zpomalit klimatickou změnu? A jak se věda dívá na sexuální orientaci?

Na tyto a mnohé další otázky vám odpoví zoolog Ondřej Fišer, analytická chemička Kristýna Kantnerová, jaderný fyzik Ondřej Kořistka, odborník na cvičení a motorický vývoj Adam Provazník, odbornice na chemii potravin Tereza Pavlíčková a etolog Jakub Fořt.

A to není vše! Ve 21:30 spustí KineDok promítání krátkého dokumentárního filmu "Chybíš mi, tvůj Marius". Film se skrz veřejnou pitvu zvířat dostává k těžkým otázkám utrácení zvířat a odhaluje vztah člověka k přírodě a změnu tohoto vztahu v průběhu generací. 
 

Džungle BKAO
Tel:
Výstaviště Holešovice
Praha, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: