Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
srpna

Terminátor maraton

Kino Aero

zpět na výpis akcí
 

On říkal, že se vrátí. V našem kině to stihne v jeden den rovnou třikrát.

Datum:24. 08. 24
Cena:od 170 Kč
Čas:15:30 - 22:15
Kategorie: kultura|kina

Před čtyřiceti lety James Cameron zhmotnil svůj horečnatý sen o vraždícím kyborgovi z budoucnosti do filmového vyprávění, které se během nadcházejících let stalo kultovní klasikou. Vizionářský spektákl umně zastíral svůj laciný původ vynikajícím scénářem, precizní režií, vypiplanými triky a také díky impozantní titulní postavě ztvárněné Arnoldem Schwarzeneggerem. Když se o sedm roků později k vizi odvrácení apokalyptické budoucnosti vrátili, dali vzniknout dost možná úplně nejlepšímu blockbusteru všech dob. Druhý Terminátor přišel s revoluční kombinací klasických a počítačových speciálních efektů a dodnes bere dech bravurně vystavěnými akčními sekvencemi, ale také poutavým vyprávěním. Navázat na dokonalost lze pouze zcela odlišnou cestou, což přesně udělal třetí díl franšízy, který zachoval ikonické atributy série, ale po bok spektáklu a osudovosti položil nadsázku a sebereflexivní humor.

Vychutnejte si na jeden zátah trojici fantastických bijáků na velkém plátně:
15.30 - Terminátor (1984)
18.00 - Terminátor 2: Den zúčtování (1991)
21.00 - Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003)

Kino Aero
Tel: 271771349
Biskupcova 87/31a
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: