Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
července

Car & Food Festival – Petrol Palace 2024

Trojský zámek

zpět na výpis akcí
 

Jedinečná přehlídka vozidel a všeho kolem aut, skvělé jídlo a to vše v nádherném areálu Trojského zámku v Praze.

Začátek:20. 07. 24
Konec:21. 07. 24
Cena:od 400 Kč
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, gastro| občerstvení, festivaly poznání| ostatní, pro děti| S tatínkem,

Výlet pro celou rodinu – auta, jídlo a nahlédnutí do Trojského zámku a jeho zahrady. Prohlédnout a vyzkoušet si bude možné nové vozy značek Volkswagen, Audi, Cupra nebo třeba Subaru.

Areál bude otevřen v sobotu 21. července od 9:00 do 21:00 a v neděli 22. července od 9:00 do 17:00.

Zakoupením vstupenky v předprodeji se účastníci stanou součástí slosování o několik jízd ve vozidlech partnera akce Auto Legendy u Vás – jedná se o jízdy ve vozidlech Porsche GT3 RS, Porsche GT4 RS, Porsche GT3, BMW M4 CSL, BMW M3 CSL aj.

Generálním partnerem události je společnost DržVolant.

Účastníci se mohou těšit na vozy společnosti Wrapstyle např. Lamborghini Huracan Tecnica v extravagantním celopolepu, Lamborghini URUS v „Mansory“ úpravě a polepení vozu přímo na události.

Chybět nebude také zóna pořadu Ukaž káru — dvojice Matěj Dvořák a Marek Vaňourek a někteří hosté jejich pořadu budou k dispozici pro účastníky po celou dobu konání události.

Relegends zase dovezou výstavní „youngtimery“, Chemical Guys a Xpel připraví detailingové-naučné workshopy, Car Motors MB rádi pomohou každému, kdo shání servis v Praze a okolí a Antiradary.net představí svou nabídku mobilních i pevných antiradarů.

V celém areálu si také lze vybrat z široké nabídky jídla, nápojů a dezertů – bude zde více než 25 food trucků v rámci spolupráce s marketingovou agenturou Juicy.

Trojský zámek
Tel: 227195134
U trojského zámku 1/4
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: