Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
července

Mistrovství ČR BMX jednotlivců a týmů 2024

TJ Slovan Bohnice

zpět na výpis akcí
 
Tip

V sobotu 6. července pořádá oddíl BMX TJ Slovan Bohnice Mistrovství ČR jednotlivců a v neděli 7. července Mistrovství ČR týmů.  

Začátek:06. 07. 24
Konec:07. 07. 24
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: sport|adrenalin sporty, ostatní

V sobotu 6. července pořádá oddíl BMX TJ Slovan Bohnice pod záštitou starosty Prahy 8 Ondřeje Grose Mistrovství ČR jednotlivců a v neděli 7. července Mistrovství ČR týmů.

V sobotu večer se bude před tribunou promítat nový dokumentární film o legendě cyklistiky Michalu Marošim Ten, co slaví každý den.

Vstup zdarma na závody i doprovodný program.

V pátek 5.7. bude v případě příznivého počasí volný trénink po blocích: 16:30-17:30 B6-B12, 17:30-18:30 B13+ a cruiser, 18:30-19:30 MJ, MU23, ME a WJ, WU23, WE.

Nad rámec prováděcích pokynů se budou ceny udělovat ve všech kategoriích až do 8. místa. Kromě pohárů, medailí a prizemoney čekají na nejúspěšnější jezdce také zajímavé věcné ceny od Grizzly, Pivovarů Lobkowicz, Fasthouse.

Registrace týmů do středy 3.7.2024 do 23:59 na e-mail: bmx@ceskysvazcyklistiky.cz, v přihlášce musí být uveden název týmu a jeho složení včetně manažera.

Parkování obytných vozů bude na louce za dvěma fotbalovými hřišti jako vždycky. Kemp bude vybaven mobilními WC a vodou bez možnosti elektřiny a otevřen bude od pátku od 14:00. Registrace není nutná. Snažíme se na Magistrátu vyjednat pronájem pouze za symbolickou cenu. Pokud by se nám to podařilo, byl by camp zdarma. Pokud by po nás město chtělo znovu obrovskou částku, byli bychom nuceni vybírat za parkování poplatek. Upřesníme dle vývoje situace

Náš bufetový tým chystá spoustu dobrot k jídlu i k pití. Otvíráme již v pátek odpoledne s pitím a omezenou nabídkou jídla, v sobotu pak v plné síle i s grily a venkovní pípou. 

Budete mít příležitost pořídit si tričko s originálním designem MČR v bílé a černé barvě, který opět vytvořil Matyáš Křapa. A navíc bude i pár kousků černé kšiltovky s výšivkou se stejným logem.

TJ Slovan Bohnice
Tel:
Lindavská
Praha 8, 18000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: