Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
června

Portréty pod širým nebem –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Ateliérovka pro děti

Galerie Rudolfinum

zpět na výpis akcí
 

V neděli 30. června vás zveme na další výtvarnou dílnu z cyklu Ateliérovky pro děti i rodiče. Těšíme se na vás ve 14:00 v Galerii Rudolfinum!

Datum:30. 06. 24
Cena:od 30 Kč
Čas:14:00 - 16:00
Kategorie: kultura|galerie, vizuální umění

V neděli 30. června vás zveme na další výtvarnou dílnu z cyklu Ateliérovky pro děti i rodiče. Těšíme se na vás ve 14:00 v Galerii Rudolfinum!

Vydáme se do plenéru kolem galerie a tentokrát se zaměříme na portréty, především na lidskou tvář v pohybu a její studie zasazené do kontextu okolního městského prostředí. Při nepříznivém počasí bude plenér přesunut do interiérů galerie.

Vstupenky za 30 nebo 90 Kč k zakoupení přímo před akcí na pokladně Galerie Rudolfinum. Rodiče se mohou přidat, nebo děti nechat tvořit s našimi lektorkami a mezitím si nerušeně projít výstavu. Vstup na ni je volný.

A milovníci pokojových rostlin, zbystřete! Ateliérovce v neděli 30. června bude předcházet Green Swap, který v Galerii Rudolfinum proběhne mezi 11:00–14:00. Přineste své řízky a vyměňte je s ostatními návštěvníky. Vstup na Green Swap je volný.

 

Důležité informace

Vážení návštěvníci, rádi bychom vás upozornili, že kapacita Ateliérovky je omezená. Své místo si můžete zarezervovat na e-mailu rajnisova@rudolfinum.org do pátku 28. června, 18:00. Pokud od nás zpětně nedostanete potvrzení, znamená to, že kapacita dílny byla naplněna a vaše rezervace tudíž není platná. Děkujeme vám za pochopení. Později během víkendu se prosím pro ověření aktuálního stavu kapacity obracejte na kolegy z galerijní pokladny na telefonu +420 770 100 767. Pokud si rezervaci na pokladně nevyzvednete nejpozději deset minut před začátkem Ateliérovky, vaše místa budou nabídnuta dalším zájemcům. Těšíme se na vás!

___

Workshop Portréty pod širým nebem je součástí cyklu výtvarných dílen s názvem Ateliérovky. Cyklus je určený pro děti ve věku od 5 do 14 let, ale také pro rodiče i širokou veřejnost a jeho cílem je přinášet inspiraci k vlastní umělecké tvorbě. Ke každé dílně vydává Galerie Rudolfinum nový ilustrovaný pracovní list, který je volně dostupný na webových stránkách galerie zde.

Galerie Rudolfinum
Tel: +420 227 059 205
Alšovo nábřeží 12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: