Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
června

S Franzem Kafkou za školou

Prague City Tourism

zpět na výpis akcí
 

Vezměte děti a pojďte se prostřednictvím hravého kvízu společně dozvědět, jak dětství a dospívání formovalo slavného spisovatele.

Datum:27. 06. 24
Cena:200 Kč
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Přeneseme se v představách do počátku 20. století a vydáme se s Franzem na cestu spletitými uličkami Starého Města. Poznáme ho jako školáka i dospívajícího mladého muže a objevíme místa, která byla s jeho životem spojená – kam chodil do školy, v kterých domech měl podnájem i proč nemohl najít vytoužený klid na psaní. Během objevné cesty si budeme číst ukázky z jeho díla a deníků a možná se i dozvíme, jestli Franz Kafka opravdu chodil za školu…

délka akce:  1,5h-2h
místo srazu: náměstí Franze Kafky 24/3
průvodce:  Marianna Kadlčíková
cena:  200 Kč (5+1 zdarma) */ 500 Kč rodinné vstupné (až 2dospělí +3 děti)
dodatečné informace:  Avizujeme omezený počet účastníků: 30 osob; vstupenky pouze v předprodeji vycházek. Vhodně pro děti od 6 let v doprovodu dospělé osoby.

Prague City Tourism
Tel: 221 714 714
náměstí Franze Kafky 24/3
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: