Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
června

Po stopách Franze Kafky

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

U příležitosti 100. kafkovského výročí se společně vypravíme po stopách Franze Kafky v Praze na Starém Městě.

Začátek:03. 06. 24
Konec:03. 07. 24
Čas:17:30 - 19:00
Kategorie: poznání|ostatní

Začneme v podloubí Domu U Minuty, kde bude během června v rámci projektu Kafkaesque Prague k vidění prostor zvaný “kafkárna”, který společně s autorem výtvarného konceptu Kakalíkem slavnostně odhalíme. Pak už ale vyrazíme po kafkovské trase o deseti zastaveních. Naším průvodcem bude odborník na slovo vzatý, Ladislav Čumba.

Procházku můžete absolvovat také samy pomocí kafkovské mapy a zpestřit si poznávání také vědomostní hrou s prvky rozšířené reality. Mapu a instrukce naleznete ke stažení na www.kafkaesqueprague.com nebo v novém obchodě Nakladatelství Pražské příběhy na adrese Konviktská 13.

Součástí projektu je také edukační video Kdo je Franz Kafka https://youtu.be/5asgwobIGqo nebo workshopy pro školy ve spolupráci s platformou Máš umělecké střevo.

Projekt je realizován s finanční podporou hl. města Prahy.

CityBee podporuje
Tel:
Dům u Minuty
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: