Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
května

Naučte se číst ve svém obličeji

Face Fitness Academy Prague

zpět na výpis akcí
 

Je důležité propojit vnější a vnitřní krásu.

Začátek:28. 05. 24
Konec:13. 08. 24
Cena:990 Kč
Čas:17:00 - 19:00
Kategorie: poznání|kurzy lifestyle|
Rok s 1 000 Kč denně na vše, co vás baví

Tento kurz jsem vytvořila, abych podpořila myšlenku Face Fitness Academy Prague. Je důležité propojit vnější a vnitřní krásu, ať jsme celek. Obličej slouží jako naše zrcadlo, zrcadlí naše zdraví a vnitřní nastavení. Propojila jsem reflexní terapii obličeje s kosmetikou Beauty Energy a vznikl z toho tento krásný kurz, který vás naučí základ toho, abyste věděli, jak číst ve svém obličeji, vybírali si oleje a kosmetiku intuitivně a poslouchali sami sebe. Je určen pro všechny, kteří se na krásu chtějí podívat i z jiného úhlu. 

Obsah kurzu: základ reflexní terapie obličeje, naučit se číst umístění orgánů v obličeji, umět si vytestovat vhodný olej, vhodný krém, který podpoří orgány a emoce, základ péče o pleť, ranní rituál krásy s baňkováním. 

Těší se na Vás,

Pavla Skolil 

Face Fitness Academy...
Tel: +420 608 432 775
Navrátilova 1956/8
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: