Náš šéfkuchař Marek Janouch a celá parta hradních kuchařů pro vás chystají poctivé zabijačkové speciality.
Co všechno vás čeká?
→ prdelačka
→ zabijačkový guláš
→ jitrnice
→ jelita
→ tlačenka
→ klobásy
→ škvarky
→ ovar
→ uzený bok
→ vepřová játra
→ krkovice na grilu
A jako sladkou tečku pro vás chystáme povidlový knedlík!
Na místě si můžete zakoupit buď pásku na neomezené hodování, nebo můžete speciality ochutnávat jednotlivě.
Nebude scházet ani naše pečlivě ošetřené tankové pivo, hudba a výhled na celou Prahu.
Začínáme v pravé poledne. Ať žije masopustní hodování!
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.