Navštivte nás během festivalu restaurací a vyzkoušejte menu šéfkuchaře Davida Rejhona za výhodnou cenu.
The Artisan je nová restaurace v centru Prahy zaměřená na moderní českou kuchyni nabízející poctivé a kvalitní jídlo. Stálou nabídku i týdenní menu připravuje šéfkuchař David Rejhon se svým týmem z kvalitních surovin pocházejících téměř výhradně ne více než 200 km od Prahy, případně vypěstovaných přímo u nás v unikátním kultivátoru na výhonky a bylinky. Volba lokálních farmářů a dodavatelů surovin odráží zejména sezónnost a kvalitu.
Kombinace autentického menu, odpovědného přístupu a uvolněné atmosféry s interaktivním servisem dělá z naší restaurace ideální místo pro pracovní oběd, romantickou večeři, rodinný nedělní brunch i oslavu speciálních příležitostí.
Menu A (alternativní - vegetariánské/veganské/rybí chod)
Předkrm: Červená řepa, mladý sýr, pampeliškové kapari, aronie Beet root, young cheese, dandelion capers, chokeberry
Hlavní chod: Domácí těstovina, paprika, uzené houby, kmínový olej Hand made pasta, peppers, smoked mushroom, caraway seed oil
Dezert: Makový pudink, hruška, perník, naše medovina Poppy seed pudding, pear, gingerbread, our mead
Menu B (chod s masem)
Předkrm: Dýňové capuccino, skořice, pomeranč Pumpkin cappuccino, cinnamon, orange
Hlavní chod: Dančí hřbet, topinambur, nakládané jehličí, šípek, jalovec Deer loin, jerusalem artichoke, pickled pine needles, rosehip, juniper
Dezert: Med z našeho úlu, mandle, švestka, propolis Honey from our beehive, almonds, plum, propolis
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.