Je tu opět největší gastro akce roku v Chabrybárně. Totiž oslava všeho sladkovodního rybství a skvělé gastronomie z ryb.
Chabrybárna a tým šéfkuchaře Michala Bučkó při tomto již 7. ročníku ukážou, že sladkovodní ryba je skvělá lokální surovina, která když se dobře připraví zlomil i největšího rybího odpůrce.
Ochutnáte ve dvou dnech to nejširší, co Chabrybárna nabízí a ještě něco navíc jako vždy.
Co vás čeká?
Speciál pro tuto akci. Lokše na grilu se stejkem z jesetera nebo sumce s houbami.
Kalendovy kapří hranolky s koprovou majonézou
Grilované ryby na ohni s dýňovým pyré
Uzené klobásky z kapra
Rybí vývar s uzeným kaprem a krutony
Tatarák za kapra
Pomazánka z uzených rybiček
Pepřenky, Matjesy, salát Masaryk, a další rybí speciály
Pivo Chabrybárna 11 od Dvou Kohoutů
Víno od Vinařství Pastorek
Prosecco od Proseccarium
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.