Netradiční způsob servírování štědrovečerní večeře v prostoru městské džungle, kde se setkává prvotřídní gastronomie s luxusními koktejly.
Čtyřchodové menu na sedmi talířích 2500,- Kč na osobu
Párování koktejlů a vína
800,- Kč na osobu
1. CHOD
Paštika z foie gras podávaná s domácí brioškou s grilovanou hruškovou marmeládou a praženými lískovými oříšky
Carpaccio z mořského vlka s červenou řepou, citronem a quinoou
Henri de Villamoont - Blanc de Blancs
2. CHOD
Pastináková krémová polévka s fíky a perníkovým kořením
Bodegas Aňadas - Tempranillo Merlot
3. CHOD
Kachní prsa glazovaná v miso, lesní plody a glazovaná zelenina
Grilovaný filet z halibuta, krusta ze sýra gruyere se smetanovým ječmenem s mušlemi a bílým vínem
František Mádl - Rulandské šedé
4. CHOD
Pečený hruškový a lísko-oříškový knedlík s teplou vanilkovou omáčkou
Pečený dýňový koláč s lehkým kaštanovým krémem a skořicí
Chestnut
Espresso Martini
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.