Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
prosince

Výroba diáře → švýcarská vazba 17/12

Reformát

zpět na výpis akcí
 

Poloměkká švýcarská vazba není technologicky náročná a přitom plní funkci složitějších a odolnějších vazeb.

Datum:17. 12. 22
Cena:790 Kč
Čas:13:00 - 16:30
Kategorie: poznání|kurzy, workshopy
Rok s 1 000 Kč denně na vše, co vás baví

Pracovní a třídní schůzky, randíčka, bazén nebo třeba workshop v Reformátu, kam to všechno zapsat? Přece do diáře, který si sami vyrobíte z papíru, co už dosloužil, ale ještě nechce do sběru. Poloměkká švýcarská vazba není technologicky náročná a přitom plní funkci složitějších a odolnějších vazeb. Vzhled obálky, vnitřní rozvržení a dekorování diáře bude jen na vás. Z workshopu si tak odnesete první vánoční dárek, který si jen s těžkým srdcem nenecháte pro sebe!

Proč na kurz k nám?

/ Přistupujeme k tvorbě udržitelně, upcyklujeme nevyužité materiály. Veškerý papír v naší dílně pochází z druhé ruky.
/ V prostorách naší knihařské dílny se potkává historie s novými technologiemi. Během workshopů máte možnost pracovat s knihažskými stroji novými i těmi, které jsou staré několik desítek let.
 

Lektorka MgA. Kamila Nováková

Na Sutnarce prošla ateliéry Kniha a tvarování papíru a Grafický design. Diplomovala příručkou ručně šité vazby Kniha, nůžky, papír. Výchozím bodem její tvorby je vždy materiál, a zajímá ji při tom jeho různorodost a řemeslné zpracování. Vedení workshopů a kurzů vnímá jako partnerskou výměnu zkušeností a přístupů.

/ termín workshopu: sobota 17/12/2022
/ čas 13.00–16.30
/ kapacita kurzu je max. 8 studentů
/ pro začátečníky i pokročilé
/ vhodné od 12 let
/ cena zahrnuje veškerý materiál a komponenty
Reformát
Tel: +420774455750
U Studánky 241/29
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.

Doporučujeme vyzkoušet: