Vošouch, cmunda, krompelák, erteplák, smraska, nebo prostě bramborák?
Ať už nazýváme oblíbené bramborové placky jakkoli, v restauraci Brambory na Pankráci jim věnovali svou první velkou akci. A to doslova. Přes jejich velikost totiž neuvidíte na konec stolu. Bramboráky od profesionálů můžete přijít ochutnat od středy 19. ledna.
V restauraci Brambory, která se specializuje na bramborovou osvětu, budou od středy 19. do úterý 25. ledna hrát hlavní roli obří bramboráky. To slibuje šéfkuchař Lukáš Soukup, který zároveň dodává: „Nejdůležitější je pro nás chuť bramboráku, proto je smažíme na sádle a pěkně do křupava. Pro tuto příležitost jsme vybrali odrůdu Laura.“
Menu:
bramborák, trhané kuře pečené v peci, sýr čedar, rajčatová salsa s čili a koriandrem
225,–
bramborák, pomalu pečená vepřová žebírka, BBQ omáčka, křenová majonéza
225,–
bramborák, trhané z hovězího hrudí z pece X-oven, pečená cibule a chimichurri
235,–
K bramborákům podáváme salát Coleslaw a pečenou červenou řepu s křenem.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.