Každoroční příchod mladého vína z francouzské oblasti Beaujolais budeme slavit tento rok trochu jinak, ale budeme.
Beaujolais ročníku 2020 od Pierre André Dumas budeme prodávat od středy, musíte nám ale slíbit, že jej otevřete až o půlnoci.
Beaujolais nouveau jako oslava nového ročníku vín z odrůdy Gamay. Jsou to vína mladá, svěží, so spoustou ovoce a plná radosti.
Tradičně, jako již několik let, budeme k Beaujolais nabízet uzeniny, sýry, ragů z vnitřností ale také pečené selečí ve formě porchetty.
Mladé selečí maso vykoštěné, zarolované se spoustou čerstvých bylin a pomalu pečené v troubě. K tomu malé grenaille brambory, zelenina a výpek nebo pro milovníky klasiky, se zelím a knedlíkem.
To vše můžete objednávat již dnes a od čtvrtku vyzvednout nebo objednat na rozvoz. Rezervace na tel. 775 932 345 nebo emailem na info@atelier-restaurant.cz
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.