Podzim je polévková sezóna, proto pro vás Manifesto Market připravil 4 denní festival, kde můžete ochutnat tradiční polévky různých kuchyní.
Naši šéfkuchaři pro vás připravili speciální polévkové menu.
Atelier Charlie Voston:
- Čočková s klobásou de Morteau, pancetta
- Rajčatová s ementálem nebo kozím sýrem, krutony
HANZU:
- Pho bo (hovězí, kuřecí nebo vegetarianské)
- Udon (s mořskými plody, kuřecí nebo houbové)
- Japonská polévka ze sladkých brambor
- Kukuřičná polévka
- Ramen (kuřecí, vepřový nebo vegetarianský)
- yam yam polévka
Le Petit Bouillon:
- Cibulová polévka
Dirty Dog Barbeque:
- Polévka z pečených batátů, zdobená javorovým sirupem, balzamikovou redukcí a opečenými dýňovými semínky
Ryba je ryba:
- Rybí polévka z mořských plodů: škeble, mušle a chobotnice.
- Pikantní rajčatová polévka s česnekovým chlebem
NEBU restaurant:
- Jehněčí polévka s kardamonem
Flying Pot:
- Crema di pomodoro
FUEGO:
- Dýňová polévka s opečeným chlebem
Poke Haus
- Tonkotsu Ramen (bůček nebo kuře)
- Tan-tan tonkotsu Ramen (bůček nebo kuře)
- Miso tempeh Ramen
Jde Vás více? Rezervujte si stůl pro celou skupinku zde:
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.