Otevřeme dveře dokořán i na večer, po dvou měsících konečně i na naší domácí půdě uvnitř bistra.
Ve čtvrtek 4.6.2020 otevřeme dveře dokořán i na večer, po dvou měsících konečně i na naší domácí půdě uvnitř bistra. Protože nám míst k sezení o třetinu ubylo, rozhodli jsme otevřít hned na dva časy a to od 18:00 do 20:00 & 20:00 do 22:00.
Budeme mít jako vždy připravenou nálož knedlíčků DIM SUM, naše specialitky v podobě bůčkového nebíčka, kynutých knedlíčků bao, kachních spring rolls s domácí sweet chilli a další specialitky, o kterých Vás budeme informovat v diskuzi pod událostí.
K pití budou připravené fermentované tibi limči s fíky a hroznovým vínem, tamarindová limonáda se zázvorem, cider Tátův sad, pivečko od Rodinný pivovar "U Vacků" - a po jídle i káva od Candycane coffee. A nebojte, ani vinaři nezůstanou na suchu, přesedlali jsme na podzim na Vinselekt Michlovský a tak si u nás můžete vychutnat červené Rulandské modré nebo bílé Ryzlink rýnský.
Případné rezervace na emailu: TamarindTree@email.cz.
Budeme se těšit!
P.S. Převzali jsme myšlenku z Asie a tak na úkor obsluhy máme o to více kuchařů, proto si u nás objednáte a zaplatíte přímo na baru.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.