Navštivte již 10. ročník populární kuchařské show – Bourání 50kg Tuňáka z Malediv a ochutnejte ty nejčerstvější speciality na vlastní kůži.
Mistr kuchyně Michael Simon vás provede celým večerem i degustací.
Menu:
Studená kuchyně - připravováno před hosty
- Sashimi z tuňáka variace nakládaného zázvoru,
wasabi, salát z řas wakame 220,- Kč
- Tartar s jarní cibulkou, sojovou omáčkou kikoman,
rybí omáčkou 220,- Kč
- Tartar s mangem, koriandrem, chilli,
limetovou pěnou 220,- Kč
Teplá kuchyně
- Steak s wasabi pyré a juliene zeleninou 560,- Kč
- Steak s pyré z pečené dýně, telecí glazé,
mangovo-papájový salátek 560,- Kč
Sushi
- Rolky maki dle nabídky pod vedením zkušeného mistra sushi
Finger foods
- Jasmínová rýže, koriandr, kousky tuňáka
- Wakame se žlutou ředkví, kousky tuňáka
Kompletní Menu
- Variace tartarů: s jarní cibulkou, sojovou omáčkou kikoman, rybí omáčkou a s mangem, koriandrem, chilli, limetovou pěnou
- Steak s wasabi pyré a juliene zeleninou
- Panna cotta s višňovým coulis
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.