Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
září

One night by Radio 1

Klub a restaurace Radost FX

zpět na výpis akcí
 

Speciální host: DJ André Lodemann!!!

Datum:13. 09. 13
Čas:22:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Resident Djs: Josef Sedloň, Dan Cooley
special guest André Lodemann (Berlin, D)


start 22:00
dívky do 23:00 zdarma

GUEST DJ ANDRÉ LODEMANN

André Lodemann žije v Berlíně a djingu se věnuje více, než 20 let. V roce 2001 začal vydávat svoji vlastní produkci a remixy na labelech Moods´n´Grooves, Simple Records, GStone, Room With a View, Z Records, Freerange, Buzzinfly a dalších.

Jeho skladby "Where are you now?" a "The Light" se staly velmi populární mezi undergroundovými dji po celém světě. Mezi jeho další úspěchy patří remixy Tracey Thorn, Omara, Akabu, Phonique a Vakula.

André Lodemann za své velké vzory označuje Masters at Work, Matea a Matose, Kerriho Chandlera a Francoise Kevorkiana. Jeho vlastní sety sety jsou  velmi atmosferické a kombinuje v nich deep a funky house. V květnu 2012  vydal své první album "Fragments" na vlastním labelu Best Work Records.

Album obsahuje kromě jeho vlastní tvorby také zajímavé remixy, nutné je zmínit remix pro projekt Charlese Webstera "January Tuesday," Spirit Catcher a jihoafrické houseové superstars Liquideep.

Radost FX
Tel: 603 181 500
Bělehradská 120
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: