Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
srpna

MEDUSE SHISHA NIGHT

360° Lounge Bar

zpět na výpis akcí
 

To tu ještě nebylo! Je nám ctí Vás pozvat na speciální večírek s exkluzivními vodními dýmkami Meduse.

Začátek:22. 08. 13
Konec:23. 08. 13
Cena:300 Kč
Čas:20:00 - 02:00
Kategorie: zábava|party a kluby, zábava - ostatní

Dýmky jsou vyráběné ručně z českého skla (Bohemian glass), každý kus je neopakovatelným originálem a ukázkou precizního zpracování které kombinuje tradiční řemesla s nejnovějšími výrobními technologiemi. 

Po celou dobu akce bude k dispozici 5 dýmek z celkem tří rozdílných kolekcí, mezi nimi bude I vlajková loď Mirage Grande s unikátním světelným modulem jejíž pořizovací hodnota přesahuje 85 000 kč. Servis dýmek bude zajištěn profesionálním týmem shisha sommelierů. Budete moci degustovat různé tabákové mixy i speciální shisha koktejly z dílny Meduse Design. Během našeho výjimečného večírku budete mít příležitost ochutnat skutečné shisha delikatesy servírované v designových Meduse dýmkách, které představují špičku na světovém trhu.

Atmosféru umocní chill out a lounge hudba v podání DJ C'moi v krásném prostředí 360° Lounge Baru. Nenechte si ujít tuto příležitost a zažijte jedinečný večer.

Vstupné: 300 Kč
Zahrnuje welcome drink, malé občerstvení a kouření dýmek po celou dobu akce.

Místa jsou omezena! Prosím rezervujte si na tel: 724 872 355 nebo emailem: bara@fusionhotels.com

Budeme se na Vás těšit!

360° Lounge Bar
Tel: 724872316
Panská 1308/9
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: