Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
září

Prague Downtown

Prague Downtown

zpět na výpis akcí
 

Sjezd horských kol historickým centrem.

Datum:07. 09. 13
Cena:Zdarma
Čas:10:30 - 23:00
Kategorie: sport|adrenalin sporty, ostatní

Prague Downtown je ojedinělá sportovní a kulturní akce na území historického centra Prahy. Je to přenesení sportu běžně provozovaného ve volné přírodě, či na speciálně vybudovaných tratích do urbanizovaného prostředí. Adrenalin přenesený z lesních cest do městských ulic.

Na akci se předvedou mtb jezdci jako je trojnásobný mistr světa Michal Prokop, mistr světa Tomáš Slavík, nebo legendární šílenec Michal Maroši. Ze zahraničí k nám dorazí Kolumbijec Marcelo Gutierezz, který si skvěle vede na světovém žebříčku, nebo Novozelánďan Matt Walker,“ láká na Prague Downtown Tomáš Pejša z pořádající agentury HCore Production. Doplní je i další např. Němci Johannes Fischbach a Bernard Kerr, Švéd Felix Beckeman či Rakušan Hannes Slavik. Naší českou elitu podpoří Jakub Říha, Filip Matuš, Lukáš Šplíchal a Richard Gasperotti a spousta dalších nadějných borců.

Fanoušky a hlavně ridery čeká na trase devět umělých překážek a skoků, při kterých se jim bude tajit dech. Trať začíná v romantických Petřínských sadech a pokračuje přes areál Strahovského kláštera a nádvoří. Její součástí jsou i přírodní překážky v podobě schodů, tunelů, různých druhů povrchů i členitosti samotného terénu.

Vstupné zdarma.

Prague Downtown
Tel:
Petřínské sady
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: