Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
září

4. Den Letiště Letňany

Letiště Praha Letňany

zpět na výpis akcí
 

Akce pro milovníky letadel.

Datum:07. 09. 13
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: poznání|po praze, ostatní

4. Den Letiště Letňany je dnem, kdy k nám zveme všechny, kteří mají naše letiště rádi. Zveme k nám rodiny s dětmi, fanoušky letadel a létání i ty, kteří se zajímají o českou a československou historii.

4. Den Letiště Letňany není leteckým dnem, není zde žádný pevný program, v kolik hodin poletí to které letadlo.

Na druhou stranu to není ani úplně běžný den tak, jak ho známe, protože na sobotu 7. září k nám zveme naše přátele a pokud to počasí dovolí, bude u nás k vidění jednak silný letový provoz, jednak velké množství zajímavých a raritních letadel, a to včetně historických a různých speciálních.

Den Letiště Letňany je tedy dnem, kdy u nás na letišti rádi přivítáme lidi, kteří jsou jako my. Mají rádi létání, letadla, vše okolo nich a jsou tak jako my rádi, že Letiště Letňany po letech stagnace a nejistoty co s ním bude, funguje, tak jako fungují letiště v civilizovaném světě.

V jednání je účast klubu Nebeských andělů.

Další významnou akcí, která v rámci 4. Dne Letiště Letňany proběhne, je Setkání pilotů a sportovních letadel LAA ČR. Tedy pilotů a letadel, patřících k Letecké amatérské asociaci ČR, dnes největší organizaci sdružující sportovní a rekreační letce v České republice.

Vstup zdarma!

Letiště Praha Letňany
Tel:
Hůlkova 1075/35
Praha-Kbely, 197 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: